contact@miriad.ro   0739 153 629

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor

Dacă produsele achiziționate nu vi se potrivesc, le puteți returna, iar noi vă vom restitui banii.

Dreptul de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

Conditii de retur:

Cum pot returna produsele?

1. Asigura-te ca produsele returnate respecta conditiile de retur enumerate mai sus.

2. Scrieti-ne la adresa contact@miriad.ro , pentru a ne anunta de intentia dvs. de a returna produsele. Va rugam sa includeti: data comenzii si numarul comenzii.

3. Completați formularul de retur, pe care il veti primi in emailul in care va vom raspunde. Formularul completat se expediază împreună cu produsele.

4. Includeti in colet și o copie a facturii.

5. Expediați coletul prin servicii de curierat la adresa de mai jos. Costul transportului va fi suportat de catre client. Nu sunt acceptate: livrarile cu ramburs, ridicarea coletelor la sediul firmei de curierat, expedierea prin posta. Expedierea coletului se face in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

SC Flavor Media SRL

Attn.: Departament Retur

Str. Scortarilor, nr. 11, ap. 55

Cluj-Napoca, jud. Cluj

Cod postal: 400186

6. Daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur, noi iti vom returna banii in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsele returnate, in contul specificat de tine pe formularul de retur. Returul banilor se face prin transfer bancar, indiferent de metoda de plata.